Berätta din historia

Loading the player ...

 

Så här gör du för att lämna din berättelse

För att skicka in en berättelse klickar du på länken ”Berätta din historia”, som finns på flera ställen på hemsidan. Då kommer du till insamlingssidan där du väljer hur du vill lämna din berättelse. Klicka i rutan för teckenspråk. Du startar inspelningen genom att klicka på spelaren. Du kan också ladda upp en fil som du har sparat på din dator. Börja inspelningen med att tala om vad du heter och vad du bor. Vi behöver veta det för att kunna sortera berättelsen. Uppgifterna klipps bort om berättelsen ska publiceras på hemsidan och du vill vara anonym.

När du spelat in berättelsen fyller du i formuläret nedanför – med namn, ålder, kön, bostadsort, var du är född och hur vi kan kontakta dig. Det är bra om du skickar inspelningen och formuläret med uppgifterna om dig direkt efter varandra. I formuläret kan du skicka med bilder om du vill.

Berättelsen publiceras inte på en gång, utan först när vi har granskat den.

På den här sidan godkänner du också villkoren för insamlingen. I korthet innebär de att din berättelse lagras i Nordiska museets arkiv. Villkoren i sin helhet finns under en egen länk. Det är viktigt att du tar del av dem.

Plåtkonstruktion

Berätta din historia

Vad vill du berätta om ditt liv? Skriv, teckna eller tala. Skicka gärna med en bild.

Berätta din historia