6 november 2012

Min dag började med att väckarklockan ringde kl 07.00 i morse och som vanligt kändes det som om natten var alldeles för kort, om jag ska vara riktigt ärlig kom jag nog inte upp förr än vid kvart i åtta, efter att jag ringt på hjälp, sådan är jag, VÄLDIGT morgontrött!
I dag stod det träning på programmet, därav den tidiga morgontimman! Just nu har jag en intesiv period på tränings centret MERA på fridhemsplan och i dag var det handträning samt konditions träning som stod på schemat.
När man är en sittande varelse, som jag, är det väldigt viktigt att röra på sig och idag gick jag med ett gåbord, vilket är väldigt skönt! När jag inför gångträningen cyklade för att mjuka upp mina stela CP - muskler blev jag glatt överraskad när min bästa väninna kom och gav min en varm kram i gymmet!

Efter träningen bar det av till mitt assistansbolag, där jag hade möte med min assistans samordnare.
Efter en sådan dag var det väldigt skönt att komma hem och äta en väldigt god middag som jag lagade med hjälp av assistans.
Den personlig assistantansen är oerhört viktig i min vardag, eftersom utan den skulle hela mitt liv stanna!
I morgon är det också träning så det är nog dags att krypa till kojs!
God Natt önskar
Anna Westerberg

Kommentarer: (0)

Senaste livsberättelserna

Det finns mycket som vi inte vet om hur det är att leva med funktionsnedsättning. Både förr och nu.

Senaste livsberättelserna

Plåtkonstruktion

Berätta din historia

Vad vill du berätta om ditt liv? Skriv, teckna eller tala. Skicka gärna med en bild.

Berätta din historia

Anna Wallsten

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Anna Wallsten har haft stor nytta av Livsbild i sin etnologutbildning. Berättelserna om personliga, historiska och samhälleliga förändringar är intressanta för forskare på olika områden, skriver hon på Veckans tema.

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Är du med i en förening?

Nu kan du berätta om vad föreningslivet betytt för dig. Varför är du med? Vad är roligast? Är något tråkigt? Du kanske inte alls är med i någon förening – varför i så fall?

Är du med i en förening?