6 november

Gick upp tidigt i morse. Skulle vara i bassängen i Hedemora kl. 10.30. Stretchade en stund innan jag gick upp ur sängen. Kl. 8.30 kom den assistent som skulle jobba detta dygn så, då blev det lite prat innan förra dygnets assistent gick hem. Jag åt min gröt och borstade tänderna. Sedan var det bara att gå ut i hallen och sätta på ytterkläderna. Precis då kom den assistent som skulle dubbla på badet. Vi gick ner till bilen, lastade och åkte iväg mot Hedemora.
När vi kom dit gick vi raka vägen in och böt om innan vi skulle gå ner i bassängen. Men på vägen ner i vattnet fick vi lite krångel med lyften men det löste sig så småningom tack vare glad och trevlig personal på badet som inte gör någon stor sak av någonting. Kom upp från badet ca 11.30 efter att bl.a. ha promenerat och cyklat lite i vattnet. När vi kom upp ur vattnet sprang vi in i omklädningsrummet eftersom det då är hur kallt som helst och man fryser som en tok. Sedan blev det dusch och påklädning för alla innan vi sa ”hej då” och åkte tillbaka mot Borlänge. Trötta men nöjda med veckans tisdags bad.
När vi kom hem slutade den assistent som hade dubblat på badet.
Jag och min andra assistent gick in och åt, vi var hungriga som vargar. Efter maten drack jag lite te samtidigt som jag stod i permon. Sedan blev vi sittande och pratade en stund. Rätt som det var såg vi att vi suttit där i några timmar. Då kom vi på att det ju skulle städas också idag så det var bara att börja med det. Efter städningen gick jag och satte mig vid datorn för att kolla lite mail och sådant. Efter någon timme vid datorn var det dags för lite kvällsfika. Jag tittade på ”kan du slå en pensionär?” Det var rätt kul att se så jag tittade klart på det innan jag gick och gjorde mig klar för natten och gick och lade mig. Bäst att sova. Imorgon ska jag upp och hjäla till att städa på vårt assistansbolag. Så då blir det nog en hel dag där.
Detta var det jag gjorde den 6 November mvh Åsa Hag

Kommentarer: (0)

Senaste livsberättelserna

Det finns mycket som vi inte vet om hur det är att leva med funktionsnedsättning. Både förr och nu.

Senaste livsberättelserna

Plåtkonstruktion

Berätta din historia

Vad vill du berätta om ditt liv? Skriv, teckna eller tala. Skicka gärna med en bild.

Berätta din historia

Anna Wallsten

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Anna Wallsten har haft stor nytta av Livsbild i sin etnologutbildning. Berättelserna om personliga, historiska och samhälleliga förändringar är intressanta för forskare på olika områden, skriver hon på Veckans tema.

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Är du med i en förening?

Nu kan du berätta om vad föreningslivet betytt för dig. Varför är du med? Vad är roligast? Är något tråkigt? Du kanske inte alls är med i någon förening – varför i så fall?

Är du med i en förening?