6/11 EN DAG I MITT LIV - MIN BERÄTTELSE

HEJ HETER ALEXANDER CRYNER TRÄNAR TEATER VARJE VECKA FÖRST TRÄRNADE VI PÅ ONSDAG NU TRÄNAR VI PÅ TISDAG SÅHÄR KUL HADE VI PÅ TEATER TRÄNINGEN 6/11 2012 VI SKRATTAR MYCKT PÅ TEATERN VÅRAN FÖRSTA TEATER HETER STORSTJÄRNORNA 2005. TÖRNROSA 2006. JAG VAR ROY OCH ROGER VAR ROGER I MACKEN 2007. KANAL 14 EN DAG I VILDA VÄSTERN 2008 . JAG VAR TUNNELBANEFÖRARE I TEATERN ROLIGASTE PJÄSEN TYCKER JAG OCH PUBLIKEN 2009. JULCAFE 2009. MINNEAS TELEVISION JAG VAR BJÖRNE I BJÖNESMAGASIN 2010 OCH JULCAFE 2010. CIRKUS 2011 OCH TOMTEEXPRESSEN 2011. JAKTEN PÅ ÄLGEN 2012.VÅRAN NYA PJÄS HETTER EN TUR MED SS STJÄRNA JAG ÄR KAPTEN PÅ BÅTEN VÅRAN TEATER GRUPP HETER STJÄRNTEATERN

HÄLSNINGAR

ALEXANDER CRYNER

Kommentarer: (1)

  1. Ni är ju så otroligt duktiga och jag ser fram emot eran föreställning varje år!
Skådespelarna i Sjärnteatern

Senaste livsberättelserna

Det finns mycket som vi inte vet om hur det är att leva med funktionsnedsättning. Både förr och nu.

Senaste livsberättelserna

Plåtkonstruktion

Berätta din historia

Vad vill du berätta om ditt liv? Skriv, teckna eller tala. Skicka gärna med en bild.

Berätta din historia

Anna Wallsten

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Anna Wallsten har haft stor nytta av Livsbild i sin etnologutbildning. Berättelserna om personliga, historiska och samhälleliga förändringar är intressanta för forskare på olika områden, skriver hon på Veckans tema.

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Är du med i en förening?

Nu kan du berätta om vad föreningslivet betytt för dig. Varför är du med? Vad är roligast? Är något tråkigt? Du kanske inte alls är med i någon förening – varför i så fall?

Är du med i en förening?