6 november - min dag

Eftersom jag har morgonrock på mig vill jag inte berätta i webcam utan skriver hellre.

Idag alltså, den 6 nov..

Jag sov till ca halv tio. När jag vaknade tog jag fram spikmattan och ligger på rygg på den i 10 minuter. Skönt!

Sen upp och fixar frukost, kaffe och två mackor. Sätter mig framför TV och plockar fram IPaden. Kollar på Facebook och Instagram i Ipaden samtidigt som jag tittar på "Cheater" på TV. Sedan tittar jag på "Glamour" som jag spelat in igår eftersom jag var borta på möte på Dövas hus.

Nu sitter jag här och berättar om min dag idag. Sedan tänkte jag släktforska lite på Ancestry. Spännande!

Sedan ska jag till vattengymnastik på Rosenlunds sjukhus. Är med i en grupp med hörande. Ingen teckenspråkstolk där, för jag tycker att det fungerar bra att hänga med i rörelserna! Tittar på ledaren som visar och kollar lite på andra runt omkring mig i vattnet. 45 minuter i lagom takt.

Efter det så åker jag hem och lagar middag åt mig och sambon som brukar komma hem vid 18 tiden. Har inte bestämt mig vad vi ska äta, förmodligen rester från helgen.

Ikväll ska jag och en kollega i bildtelefon finputsa förberedelser inför vår dag imorgon då vi ska informera för hörande myndighetspersoner i Skärholmen om dövhet, teckenspråk etc. Därför vill jag softa för jag ska upp tidigt imorron bitti.

Hälsningar / Barbro

Kommentarer: (0)

Senaste livsberättelserna

Det finns mycket som vi inte vet om hur det är att leva med funktionsnedsättning. Både förr och nu.

Senaste livsberättelserna

Plåtkonstruktion

Berätta din historia

Vad vill du berätta om ditt liv? Skriv, teckna eller tala. Skicka gärna med en bild.

Berätta din historia

Anna Wallsten

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Anna Wallsten har haft stor nytta av Livsbild i sin etnologutbildning. Berättelserna om personliga, historiska och samhälleliga förändringar är intressanta för forskare på olika områden, skriver hon på Veckans tema.

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Är du med i en förening?

Nu kan du berätta om vad föreningslivet betytt för dig. Varför är du med? Vad är roligast? Är något tråkigt? Du kanske inte alls är med i någon förening – varför i så fall?

Är du med i en förening?