NonStop

Idag har jag köpt en påse NonStop med mjölkchoklad, inte mörk choklad, som det annars brukar vara, utan just mjölkchoklad. Det var gott!
Mitt liv är lite motigt, det är pest att ha tvångssyndrom. Man får aldrig göra som man själv vill, om man nu vet vad man vill ... ADHD och AS är inte heller så livat. Livet fyllt av mediciner - öka eller minska dosen, biverkningar eller inte. Man vänjer sig vid allt men det är svårt att sova för tillfället. Allt blir fel när man sover på dagen, speciellt i denna "mörka" tid.
Jag tror i alla fall att laxen, som just nu finns i ugnen, blir god. Den har sällskap av en liten potatisterrin (från ICA).
Ja, det var allt för idag!

Kommentarer: (0)

Skribenten

Senaste livsberättelserna

Det finns mycket som vi inte vet om hur det är att leva med funktionsnedsättning. Både förr och nu.

Senaste livsberättelserna

Plåtkonstruktion

Berätta din historia

Vad vill du berätta om ditt liv? Skriv, teckna eller tala. Skicka gärna med en bild.

Berätta din historia

Anna Wallsten

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Anna Wallsten har haft stor nytta av Livsbild i sin etnologutbildning. Berättelserna om personliga, historiska och samhälleliga förändringar är intressanta för forskare på olika områden, skriver hon på Veckans tema.

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Är du med i en förening?

Nu kan du berätta om vad föreningslivet betytt för dig. Varför är du med? Vad är roligast? Är något tråkigt? Du kanske inte alls är med i någon förening – varför i så fall?

Är du med i en förening?