6 november/en helt vanlig dag - del 2

Nu är det snart läggdags. Själen har kommit tillbaka efter att ha varit borta en stund. Det är ett tillstånd då jag blir helt tom. Ingen energi. Väldigt jobbigt för mig att tappa själen.

Var ute och joggade/gick i 40 minuter. Trött. Åt lunch. Duschade. Vilade, lyssnade på musik och pratade i telefon. Tom. Åkte och hämtade sonen. Allt hade bara varit bra. Åkte hem och var fortfarande tom. Tack och lov kom sambon hem och styrde upp det hela. Sonen var mycket retlig. Hans favorit sätt att retas nu, är att härmas. Åkte i säng tidigt.

Tittade på TV som vanligt. Strömavbrott. Tände ljus och pratade tystare (konstigt nog). Varade en kvart ungefär. Pratade lite med brorsan igen. Åt en kvällsmacka. Tog hand om tvätten och nu sitter jag och skriver på datorn.

God natt.

Kommentarer: (0)

Senaste livsberättelserna

Det finns mycket som vi inte vet om hur det är att leva med funktionsnedsättning. Både förr och nu.

Senaste livsberättelserna

Plåtkonstruktion

Berätta din historia

Vad vill du berätta om ditt liv? Skriv, teckna eller tala. Skicka gärna med en bild.

Berätta din historia

Anna Wallsten

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Anna Wallsten har haft stor nytta av Livsbild i sin etnologutbildning. Berättelserna om personliga, historiska och samhälleliga förändringar är intressanta för forskare på olika områden, skriver hon på Veckans tema.

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Är du med i en förening?

Nu kan du berätta om vad föreningslivet betytt för dig. Varför är du med? Vad är roligast? Är något tråkigt? Du kanske inte alls är med i någon förening – varför i så fall?

Är du med i en förening?