Vanlig tisdag

25 år, egen lägenhet och fast jobb. Inte så illa va? Jag använder rullstol och har en CP-skada sedan födseln. Jag gör allt jag kan för att delta i samhället - ja, försöka få ut så mycket av min tillvaro som möjligt, precis som alla andra. Allt går bra tills otillgänglighet och absurda samhällsnormer slår in, kan det finnas en koppling dem emellan?

Min uppväxt har varit bra och jag har i alla lägen i mitt liv träffat nya vänner och bekanta. Väldigt berikande - precis som musiken.

Snart väntar vintern, en tid då jag alltid har blivit lite deppig. Får se hur det blir i år, kanske kan ignorera deppigheten nu när jag jobbar på riktigt.

Up the Irons!

/Kristian Cornell

Kommentarer: (0)

Senaste livsberättelserna

Det finns mycket som vi inte vet om hur det är att leva med funktionsnedsättning. Både förr och nu.

Senaste livsberättelserna

Plåtkonstruktion

Berätta din historia

Vad vill du berätta om ditt liv? Skriv, teckna eller tala. Skicka gärna med en bild.

Berätta din historia

Anna Wallsten

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Anna Wallsten har haft stor nytta av Livsbild i sin etnologutbildning. Berättelserna om personliga, historiska och samhälleliga förändringar är intressanta för forskare på olika områden, skriver hon på Veckans tema.

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Är du med i en förening?

Nu kan du berätta om vad föreningslivet betytt för dig. Varför är du med? Vad är roligast? Är något tråkigt? Du kanske inte alls är med i någon förening – varför i så fall?

Är du med i en förening?