6 november 2012

Vaknade av väckarklockan 10.00. Kl 11.00 kom en kompis hem till mig, jag skulle visa henne var man kan bygga hyreslägenheter. Helst studentbostäder. Vi gick runt och kollade på den platsen och kollade även på Nytorps Gärde. Sen åkte hon till stan och jag handlade i Kärrtorps Centrum. Var förkyld den dagen med feber. Gick hem och ringde till sekreteraren i handikapprådet. Ringde en kompis, var tvungen att lämna återbud på träffen den 7:e nov. Ringde till en kompis i handkapprådet. Läste klart en bok som heter blindstyre. Förkyld men hade trots det en bra dag i astman. Min son ringde och undrade om förkylningen var över eller om jag behövde någon hjälp. Gulligt av honom. Jag vill ju alltid klara mig själv. Men när jag blir äldre, kanske 95 år. Då kanske jag kan behöva någon hjälp. Men det tror jag inte.

/Birgitta Henicson

Kommentarer: (0)

Senaste livsberättelserna

Det finns mycket som vi inte vet om hur det är att leva med funktionsnedsättning. Både förr och nu.

Senaste livsberättelserna

Plåtkonstruktion

Berätta din historia

Vad vill du berätta om ditt liv? Skriv, teckna eller tala. Skicka gärna med en bild.

Berätta din historia

Anna Wallsten

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Anna Wallsten har haft stor nytta av Livsbild i sin etnologutbildning. Berättelserna om personliga, historiska och samhälleliga förändringar är intressanta för forskare på olika områden, skriver hon på Veckans tema.

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Är du med i en förening?

Nu kan du berätta om vad föreningslivet betytt för dig. Varför är du med? Vad är roligast? Är något tråkigt? Du kanske inte alls är med i någon förening – varför i så fall?

Är du med i en förening?