6 november

6 november 2012 är en tisdag.

På tisdagar och torsdagar brukar jag normalt sett åka iväg och träna på Rehab Station Stockholm i Solna. Den planen ligger fast i skrivandes stund.
Jag brukar åka hemifrån 9:50 och vara tillbaka runt 15-tiden. Först börjar jag med ett workout-pass i stor grupp som brukar ta ungefär trekvart, innan jag kör handcykel/motions-cykel en timme, innan det är dags att ta lunch.
Någon gång under dagen, oftast precis innan lunch, brukar jag passa på att väga mig, eftersom de har en våg man kan köra upp rullstolen på där. Och vad rullstolen väger har jag såklart reda på!
Efter lunch cycklar jag vidare en timme till, innan det är dags att åka hem. Följande kväll och natt är nog mina bästa på hela veckan, eftersom jag blir så avslappnad och sover så harmoniskt. Oftast.
Det händer att jag somnar i min säng - med tv:n påslagen. Och det är väl livet på en pinne?

Kommentarer: (0)

Senaste livsberättelserna

Det finns mycket som vi inte vet om hur det är att leva med funktionsnedsättning. Både förr och nu.

Senaste livsberättelserna

Plåtkonstruktion

Berätta din historia

Vad vill du berätta om ditt liv? Skriv, teckna eller tala. Skicka gärna med en bild.

Berätta din historia

Anna Wallsten

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Anna Wallsten har haft stor nytta av Livsbild i sin etnologutbildning. Berättelserna om personliga, historiska och samhälleliga förändringar är intressanta för forskare på olika områden, skriver hon på Veckans tema.

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Är du med i en förening?

Nu kan du berätta om vad föreningslivet betytt för dig. Varför är du med? Vad är roligast? Är något tråkigt? Du kanske inte alls är med i någon förening – varför i så fall?

Är du med i en förening?