6 november

6:e november 2012

Jag vaknade vid kvart i sju och så kom det en personal och knackade och så hjälpte hon mig med att fixa väskan, med det som jag behövde under dagen och så hade jag en ljusblå randig tröja och svarta mjukisbyxor. Så åt jag en macka och gjorde jag mig i ordning och gick med två andra elever och en personal till skolan och det tog en kvart.
Jag åkte hiss upp till andra våningen och träffade några kompisar och så snackade vi lite innan lektionen började. Jag hade samhällskunskap och så kollade vi på en video om demokrati och hur valen går till och nu har jag engelska och så sen hade jag idrott. Vi var här i gympasalen och körde olika bollspel och rörlighetsträning och så hade jag fotografisk bild. Vi var och tog kort på den nya gallerian som de håller på att bygga vid Domus. Så var jag hemma, åt och laddade inför träningen i rullstolsinnebandy för mig och andra elever som går på skolan och så håller vi på i en timme och 45 minuter mellan 20:15-22:00 på tisdagar. 20:30-22:00 på torsdagar är det en och en halv timme och så är vi i den nya arenan med vår tränare Johan Wahlberg. Vi tränar inför en match mot Skepparslöv och inför Göteborg Open. Jag är forward och till utrustningen har vi rullstol, handskar, vattenflaska, klubba och matchtröja. Vi kommer i säng vid 22:30-tiden utom på torsdagar då är det lite senare vid 23-tiden.

Henrik Rieloff RG2 Kristianstad

Kommentarer: (0)

Senaste livsberättelserna

Det finns mycket som vi inte vet om hur det är att leva med funktionsnedsättning. Både förr och nu.

Senaste livsberättelserna

Plåtkonstruktion

Berätta din historia

Vad vill du berätta om ditt liv? Skriv, teckna eller tala. Skicka gärna med en bild.

Berätta din historia

Anna Wallsten

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Anna Wallsten har haft stor nytta av Livsbild i sin etnologutbildning. Berättelserna om personliga, historiska och samhälleliga förändringar är intressanta för forskare på olika områden, skriver hon på Veckans tema.

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Är du med i en förening?

Nu kan du berätta om vad föreningslivet betytt för dig. Varför är du med? Vad är roligast? Är något tråkigt? Du kanske inte alls är med i någon förening – varför i så fall?

Är du med i en förening?