6 November 2012

Det är personalen som knackar på dörren. Jag vaknar klockan sju. Jag bor på Jeppes elevhem och där trivs jag mycket bra. Jag får ibland lite hjälp med skorna på morgonen. Ibland klarar jag mig själv som exempelvis byta kläder, borsta mina tänder och göra kaffe från min kaffemaskin. Vi äter frukost tillsammans och sedan kör jag till skolan med någon personal antingen en eller två stycken. Just nu tar det lång tid att komma fram för att de bygger på vissa ställen.
Först gick jag till samhällskunskap och där tittade vi på film som handlade om pyramiderna och Tutankhamun vid 8:00 till 8:45. Sedan engelska och där gjorde vi frågor till Carina som bott 18 år i USA. 9:00 till 9:45. Sen var jag på idrott och därefter så äter jag lunch. Efter det var jag till datakörkortet vid 12:40 till 15:00. Sen var skolan slut.
Jag gick hem till elevhemmet och klockan 17:00 äter vi middag tillsammans. Sedan gick vi till idrottsförening och vi hade lite aktiviteter.
21:00 somnade jag som en stock.

Tim RG3
Kristianstad

Kommentarer: (0)

Senaste livsberättelserna

Det finns mycket som vi inte vet om hur det är att leva med funktionsnedsättning. Både förr och nu.

Senaste livsberättelserna

Plåtkonstruktion

Berätta din historia

Vad vill du berätta om ditt liv? Skriv, teckna eller tala. Skicka gärna med en bild.

Berätta din historia

Anna Wallsten

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Anna Wallsten har haft stor nytta av Livsbild i sin etnologutbildning. Berättelserna om personliga, historiska och samhälleliga förändringar är intressanta för forskare på olika områden, skriver hon på Veckans tema.

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Är du med i en förening?

Nu kan du berätta om vad föreningslivet betytt för dig. Varför är du med? Vad är roligast? Är något tråkigt? Du kanske inte alls är med i någon förening – varför i så fall?

Är du med i en förening?