6 november

En helt vanlig dag utan några monumentala övervinnande. Jag gjorde inget direkt omöjligt eller beundransvärt. Bara cyklat till jobbet, gjort mitt jobb och tagit mig hem igen. Har inte ens råkat ut för några oväntade omkörningar av bilister som tror att jag hör dem som förvarning innan de kör om med 20 cm marginal. Inte ens det har jag råkat ut för idag.

Däremot hade det nog varit en annan femma utan konferenssystem/FM-system och hörapparater alternativt delaktighet genom teckenspråk, men de är en så naturlig del av min vardag att det inte känns som något speciellt. Utom möjligen att jag tittar på högen av använda batterier och undrar vilket miljöavtryck det ger.

Kommentarer: (0)

Senaste livsberättelserna

Det finns mycket som vi inte vet om hur det är att leva med funktionsnedsättning. Både förr och nu.

Senaste livsberättelserna

Plåtkonstruktion

Berätta din historia

Vad vill du berätta om ditt liv? Skriv, teckna eller tala. Skicka gärna med en bild.

Berätta din historia

Anna Wallsten

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Anna Wallsten har haft stor nytta av Livsbild i sin etnologutbildning. Berättelserna om personliga, historiska och samhälleliga förändringar är intressanta för forskare på olika områden, skriver hon på Veckans tema.

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Är du med i en förening?

Nu kan du berätta om vad föreningslivet betytt för dig. Varför är du med? Vad är roligast? Är något tråkigt? Du kanske inte alls är med i någon förening – varför i så fall?

Är du med i en förening?