6 november En ovanligt vanlig dag fast ändå inte...

Hade en hyfsat normal dag på jobbet idag, om man nu kan säga så om jobbet som ombudsman på DHR. Kan man ens säga så om någon dag... Självklart ingick den oändliga frustrationen på tillgänglighetsmissar. Det är lite som en oändlig historia på repeat. Fast faktiskt var det lite så. Helt plötsligt fick jag ett sms. Saga är här. Äntligen kom bebisen, min kompis bebis. Höll ju på att ruttna över den långa väntan men nu är hon här. Det gjorde denna dag speciell. I övrigt är jag rätt spänd över presidentvalet, men kommer tyvärr inte orka hålla mig vaken i natt. Det är inte värt att vara helt slut resten av jobbveckan över en valvaka, det är ju trots allt bara onsdag imorgon... Vem vet en ovanlig dag rentav...

/Karolina Celinska

Kommentarer: (0)

Senaste livsberättelserna

Det finns mycket som vi inte vet om hur det är att leva med funktionsnedsättning. Både förr och nu.

Senaste livsberättelserna

Plåtkonstruktion

Berätta din historia

Vad vill du berätta om ditt liv? Skriv, teckna eller tala. Skicka gärna med en bild.

Berätta din historia

Anna Wallsten

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Anna Wallsten har haft stor nytta av Livsbild i sin etnologutbildning. Berättelserna om personliga, historiska och samhälleliga förändringar är intressanta för forskare på olika områden, skriver hon på Veckans tema.

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Är du med i en förening?

Nu kan du berätta om vad föreningslivet betytt för dig. Varför är du med? Vad är roligast? Är något tråkigt? Du kanske inte alls är med i någon förening – varför i så fall?

Är du med i en förening?