6 november

Jag sover ovanligt nog nästan tills klockan ringer. Sen blir det frukost och prat med dotter tills det är dags att åka till jobbet. Det går ganska bra att jobba men jag glömmer säga och göra flera saker. Det blir kaffe innan jag åker till nästa ställe. Får hjälp med datorn av att par vänliga arbetskamrater och får iväg en uppgift som jag skulle lämnat igår. Sen blir det snabb lunch innan jag träffar terapeuten som jag träffat varje vecka i över 3 år. Vi pratar om mötet med chefen nästa vecka där terapeuten ska försöka förklara förhenne hur jag fungerar och att hon inte bara kan ändra beslut med kort varsel för det klarar inte jag. Jag har en lönebidragsanställning och då måste arbetet anpassas efter mig. Annars måste jag sluta. Det är så mycket mer kag skulle vilja prata om men 45 minuter tar fort slut. Sedan blir det ett besök på banken där den vänliga kvinnan förklarar samma sak som de senaste gångerna jag varit där. Men nu tror jag att jag förstår. Så lite mer jobb. Det fungerar någorlunda men nu säger jag hela tiden fel namn och glömmer flera saker. På kvällen är jag på yoga. När jag är där kommer jag på att ett fönster på jobbet är öppet men jag glömde att be någom om hjälp att stänga det. På kvällen blir jag hånad för att jag inte ser glad ut på bild. Den här dagen har fungerat ovanligt bra. Andra dagar vet jag inte hur jag ska överleva dagen.

Kommentarer: (0)

Senaste livsberättelserna

Det finns mycket som vi inte vet om hur det är att leva med funktionsnedsättning. Både förr och nu.

Senaste livsberättelserna

Plåtkonstruktion

Berätta din historia

Vad vill du berätta om ditt liv? Skriv, teckna eller tala. Skicka gärna med en bild.

Berätta din historia

Anna Wallsten

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Anna Wallsten har haft stor nytta av Livsbild i sin etnologutbildning. Berättelserna om personliga, historiska och samhälleliga förändringar är intressanta för forskare på olika områden, skriver hon på Veckans tema.

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Är du med i en förening?

Nu kan du berätta om vad föreningslivet betytt för dig. Varför är du med? Vad är roligast? Är något tråkigt? Du kanske inte alls är med i någon förening – varför i så fall?

Är du med i en förening?