Jag heter Ola

Loading the player ...

 

Hej, jag heter Ola.

På eftermiddagen har jag gått med X (tecken för personen), en lärare som bor i det röda huset där borta. (Beskriver hur en älg ser ut med horn och stora ögon). Jag har tittat på vildsvin. Det var roligt. Sen gick jag tillbaka till bondgården. Sen gick jag tillbaka till Gula huset. Jag har städat. Och jag har duschat så jag är ren och fin. Jag har ätit middag nu på kvällen.

 

Loading the player ...

 

Jag har jobbat i huset. Jag jobbade till klockan tre. Jag har ätit lunch. Det var gott. Köttbullar och potatis. Sen åt jag middag på kvällen. Det blev ris, fisk och sås.

 

Loading the player ...

 

Jag heter Ola. Idag har jag har varit ute och gått, det var skönt. Det var soligt och skönt fast lite kallt. Ja det har jag gjort idag.

Det är roligt att använda datorn. På kvällen använder jag datorn och tecknar. Jag har jobbat idag …. en halsduk. Jag har sytt en halsduk idag. Jag slutade klockan tre.  Jag åkte till jobbet på bondgården klockan nio, då gick jag in i huset. På eftermiddagen kom jag tillbaka hit till Gula huset. Nu i kväll har jag suttit och tittat på TV och tagit det lugnt.

/Ola Bergman

Kommentarer: (0)

Senaste livsberättelserna

Det finns mycket som vi inte vet om hur det är att leva med funktionsnedsättning. Både förr och nu.

Senaste livsberättelserna

Plåtkonstruktion

Berätta din historia

Vad vill du berätta om ditt liv? Skriv, teckna eller tala. Skicka gärna med en bild.

Berätta din historia

Anna Wallsten

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Anna Wallsten har haft stor nytta av Livsbild i sin etnologutbildning. Berättelserna om personliga, historiska och samhälleliga förändringar är intressanta för forskare på olika områden, skriver hon på Veckans tema.

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Är du med i en förening?

Nu kan du berätta om vad föreningslivet betytt för dig. Varför är du med? Vad är roligast? Är något tråkigt? Du kanske inte alls är med i någon förening – varför i så fall?

Är du med i en förening?