Tisdagen den 6/11 2012.

Klev ur sängen strax efter 8. Gjorde mej i ordning, åt frukost. Satte på mina 16 elektroder som jag har ca 3 dagar i veckan 1,5 tim/gång. Tog el-moppen till FysEtt, gymmet där jag går på balansgrupp träning 11-12. Då är det bra att ha elektroderna på.

Hemma efter det hade jag tvättstugan. i med de 2 första maskinerna, sen lunch. Tvätten – hänga in i torkrummet. sätta på 2 maskiner till. Av med elektroderna, som stannat för länge sen. Tvätta av sej och klä om. In med den tvätten i tumlaren.Ta ner det som torkat. En fika, och sen in och mangla innan det torkat för mycket i tumlaren. Färdig och in med all ren tvätt kl 17.00. Sortera och hänga in.

Kolla och svara på mail på datorn.

Kl 19.00,el-mopeden till kören. Första kvällen vi tar fram och övar på alla fina julsånger i år. Ska bli 4 uppsjungningar. Kul. Vi fikar en snabbis med lite te och macka. Kl 21.00 slutar vi. Hemma igen, sortera alla notpapper vi använt så det blir ordning på det till nästa gång.

Lite TV, trött, går snart till sängs.
Så var min dag 6/11.
/Kajsa

Kommentarer: (0)

Senaste livsberättelserna

Det finns mycket som vi inte vet om hur det är att leva med funktionsnedsättning. Både förr och nu.

Senaste livsberättelserna

Plåtkonstruktion

Berätta din historia

Vad vill du berätta om ditt liv? Skriv, teckna eller tala. Skicka gärna med en bild.

Berätta din historia

Anna Wallsten

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Anna Wallsten har haft stor nytta av Livsbild i sin etnologutbildning. Berättelserna om personliga, historiska och samhälleliga förändringar är intressanta för forskare på olika områden, skriver hon på Veckans tema.

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Är du med i en förening?

Nu kan du berätta om vad föreningslivet betytt för dig. Varför är du med? Vad är roligast? Är något tråkigt? Du kanske inte alls är med i någon förening – varför i så fall?

Är du med i en förening?