Jag har det det idag den 6 november v 45

I tisdag så var jag först på media och det "sjuk" kul för Sonja, jag och Erik är temvork det innebär att vi arbetar övertid så roligt har vi men turliga var att min export var sjuk så jag jobbade min plattan hos Anneli men då hade jag vikarie men han höll med en elev som går här skolan. Jag gillar IPad så behöver man inte fast bunden vid dator hela tiden utan då jobbar man var som helst i skolan. Sen när jag skulle genväg till matsalen så blev jag stoppad av Sonja igen och här gången behöver hon hjälp med facebook och då visade att hon ville lägga upp Eriks orientering på RH blogg men via Facebook men då hjälpte jag henne o Erik med det. Innan gjorde jag gammal vanliga att jag myser först med min mamma men oftas brukar vi prata men ibland brukar vi somna om så pappa brukar väcka oss men oftas så brukar han göra mat till mig både frukost och maten resten av dagen och gör gamla vanl att jag klä på mig strumpor och tröjan och sen tar jag med mig in på krysset med mig underbyxor och sen hjälper pappa till att sätta på långkallingar och byxor och sen tar jag med mig till köket mig min coola klockan o min mobil.

/Ella Callerholm

Kommentarer: (1)

  1. Underbart! Den texten blev man glad av!

Senaste livsberättelserna

Det finns mycket som vi inte vet om hur det är att leva med funktionsnedsättning. Både förr och nu.

Senaste livsberättelserna

Plåtkonstruktion

Berätta din historia

Vad vill du berätta om ditt liv? Skriv, teckna eller tala. Skicka gärna med en bild.

Berätta din historia

Anna Wallsten

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Anna Wallsten har haft stor nytta av Livsbild i sin etnologutbildning. Berättelserna om personliga, historiska och samhälleliga förändringar är intressanta för forskare på olika områden, skriver hon på Veckans tema.

Så använde jag Livsbild i utbildningen

Är du med i en förening?

Nu kan du berätta om vad föreningslivet betytt för dig. Varför är du med? Vad är roligast? Är något tråkigt? Du kanske inte alls är med i någon förening – varför i så fall?

Är du med i en förening?